Even voorstellen

Mijn naam is Miranda Schuldink geboren 1986 te Coevorden. Ik ben een trotse moeder van 2 prachtige kinderen. Milan (2010) en Fabian (2016). Samen met mijn partner Dennis van Eden wonen wij sinds november 2015 binnen een kindvriendelijke woonwijk Cellesbroek-Middenwetering aan de Silene te Kampen. Deze woning hebben wij volledig gerenoveerd inclusief het aanleggen van een nieuwe voor en achtertuin.

In 2006 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige niveau 4 en ben jarenlang werkzaam geweest als verpleegkundige binnen het ziekenhuis. Zorgen voor mensen is mijn passie, maar ook vind ik het geweldig om met kinderen te zijn. Kinderen zijn open, eerlijk en gewoon zichzelf dat maakt het juist zo mooi.

Een tijd lang kriebelde het mij en begin 2017 heb ik voor mezelf besloten om het roer om te gooien door mijn huidige baan als verpleegkundige op te zeggen en mijn wens om te werken als gastouder in vervulling te laten gaan. Als geen ander weet ik hoe moeizaam het is om opvang te vinden als je onregelmatig werkt. Daarom heb ik besloten om naast vaste opvangdagen/tijden ook flexibele opvang aan te bieden.